KAPAT
TALEP FORMU
ÇAMLICA NAKLİYAT

 ÇAMLICA NAKLİYAT


HAKKIMIZDA


Firmamız siz değerli müşterilerimize kaliteli, hızlı ve güvenilir nakliye hizmeti verme anlayışı ile son model araç filosu ile 24 saat dilediğiniz zamanda ve en kısa sürede size hizmet vermekten gurur duyacaktır.


Müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşıma sahip olan Çamlıca Nakliyat, sektörün ihtiyaç ve beklentilerini dikkatle analiz ederek faaliyette bulunduğu her hizmette en iyiyi gerçekleştirmeyi firma prensibi haline getirmiştir.


Firmamız şehiriçi - şehirdışı, evden eve ve işyeri nakliyelerinde en son teknolojik ve sektörel gelişmeleri takip ederek, taşıma ve servis süreçlerini iyileştirmeye devam etmektedir.


Şirketimiz tarafından siz değerli müşterilerimize sunulan geniş kapsamlı hizmet ağımızla her türlü nakliye işlemini kısa sürede ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz.


Yüksek teknoloji ve modern taşımacılık ilkesi doğrultusunda hareket eden Çamlıca Nakliyat öncelikle uzman kadrosu ile taşınacak malların değerini belirler ve mal yoğunluğuna göre en uygun araçları tahsis eder.


Malların taşınmasından önce nakliyenin deneyimli personel ile gerçekleştirileceği yerlerin muayenesi ve değerlendirilmesi, güvenli ulaşım için kaçınılmaz bir gerçektir.


Güvenli nakliye, büyük özen gerektirir. Hangi malzeme ile hangi malzemenin kaplanması gerektiği ve nasıl taşınması gerektiği çok önemlidir. Yanlış paketleme ve taşıma işleminin mallara zarar vermesi de çok muhtemeldir. Deneyimli firmalar öncelikle bu süreçle ilgilenmektedir.


Malların taşınması, paketleme ve ambalajlamadan sonra güvenli ve doğru bir şekilde yapılmalıdır. Malların zarar görmeden taşınabilmesi için eşyaların itina ile paketlenmesi ve yerleştirilmesi, aralarında boşluk olmaması veya en azından aralarında boşluk kalmaması için düzenli ve dikkatlice yerleştirilmeleri gereklidir. Çünkü araç hareket ettikten sonra, parçalar birbirine sürterek ya da çarparak hasara sebep olabilir.


Taşıt yükleme kadar eeşyaların taşıttan çıkartılıp yerleştirilmesi de önemllidir. Eşyalar dikkatlice araçtan indirilmeli, müşterinin isteklerine göre yerleştirilmeli ve eğer gerekiyorsa dikkatlice kurulup monte edilmelidir. Diğer bir deyişle, müşteri memnuniyeti tamamen evden eve sağlanmalıdır.


Yukarıda söz konusu olan tüm konular firmamız ve firmamın bünyesinde çalışan tüm personelimiz için çok büyük önem ihtiva etmektedir ve üstlendiğimiz her hizmet sürecinde bu konulara tek tek dükkat edilmektedir.


Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, güvenilir hizmet anlayışından ödün vermeden şehiriçi - şehirdışı, evden eve ve işyeri nakliye hizmetini sürdürmektedir.


İstek, öneri ve görüşleriniz için 7 gün 24 saat müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Sormak istediğiniz soruları sorabilir ve hizmetimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.


 ÇAMLICA NAKLİYAT


Şehiriçi ve Şehirlerarası Ev, Ofis Nakliye Hizmetlerinde Kalite ve Güvence


Çamlıca Nakliyat ..... tarihinde evden eve nakliyat ve taşımacılık faaliyetleri sunmak için kurulmuş olup, geniş araç filosu ve konusunda uzman ve tecrübeli ekibi ile şehiriçi - şehirdışı, evden eve ve işyeri nakliyelerinde sigortalı ve güvenilir hizmet sunma anlayışından taviz vermeksizin tüm yurtta müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde yerini almıştır.


Çamlıca Nakliyat olarak bu hizmet alanında deneyimli ve güvenilir şoförlerimiz de dahil olmak üzere tüm kadromuz servis içi hizmet eğitimi almışlardır. Şu ana dek firmamız gelişiminde büyük ilerlemeler göstermiş olup üstlendiği işe uygun araç ve kullandığı malzemelerde de kalite ve güvenliği yükseltmiştir.


Taşımacılık sektörü, diğer sektörlerden daha fazla çaba ve dikkat gerektirmektedir. Bu kapsamda, nakliyesini istediğiniz ürünlerinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu bilen Çamlıca Nakliyat her türlü taşıma işlemini büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir.


Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, güvenilir hizmet anlayışından ödün vermeden şehiriçi - şehirdışı, evden eve ve işyeri nakliye hizmetini sürdürmektedir.


Çamlıca Nakliyat olarak, çalışma prensiplerimiz ve ekipmanlarımızla Avrupa standartlarına uygun yüksek hizmet seviyesi sunarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz.


Paketlemeden montaja en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş Evden Eve Nakliyat.


Firmamız faaliyete başladığı günden bugüne dek taşımacılık-nakliye sektöründe büyük başarılar elde etmiş ve bugün tüm müşterilerin önerdiği bir firma haline gelmiştir. Müşterilerine hızlı, güvenli ve kaliteli taşımacılık hizmeti sunan Çamlıca Nakliyat, günün her saatinde en yeni model filosu ile en kısa sürede nakliye hizmetini sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.


%100 mutlu müşteri referanslarımız bizim önceliğimiz ve gurur kaynağımızdır. A'dan Z'ye tüm taşımacılık-nakliye hizmetlerini tek çatı altında toplayan firmamız, mutluluğunuzu sağlayacak tüm hizmet ve teknolojik ekipmanlardan faydalanmaktadır.


Sigorta garantisiyle eşyalarınızı, ürünlerinizi ve nakliyesini istediğiniz herhangi bir şeyi tüm nakliye faaliyetlerinde sigortalı olarak taşıyan firmamız aynı zamanda sizlere nakliye sırasında ve nakliye öncesi yapılması gerekenler hakkında da bilgi vermektedir. Sigortalı nakliye sözleşmemizin amacı nakliye sırasında mallarınızda meydana gelebilecek zararları karşılamaktır.


Çamlıca Nakliyat olarak amacımız müşterilerimizi mutlu etmek ve bünyemizde yer alan tüm personelimiz ve siz değerli müşterilerimizle birlikte mutlu olmaktır. Şehiriçi - şehirdışı, evden eve ve işyeri nakliyat ekibimiz ve yöneticilerimiz, en son teknolojileri ve tüm nakliye hizmetlerini tek çatı altında tutmayı hedefleyerek sektördeki en son haberleri ve güncel bilgileri de takip etmektedir.

Her ayrıntıyı en ince ayrıntısına kadar düşünen firmamız, size sorunsuz bir nakliye hizmeti sunmak için elinden geleni yapmaktadır.

İstek, öneri ve görüşleriniz için 7 gün 24 saat müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Sormak istediğiniz soruları sorabilir ve hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

TALEP FORMU
Markamız ile ilgili dilek, şiyayet ve önerilerinizi talep formumuz aracılığıyla bize iletebilirsiniz.
TALEP FORMU
E-MAİL GROUP
Email Grubumuza Katılın
Yeniliklerden Haberdar Olun.
HABERLER
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu finibus risus. Proin ultrices lorem eu condimentum cursus. Nulla vehicula sollicitudin leo a pellentesque. Etiam consequat tristique nibh nec porttitor. Cras dignissim nu lacinia, sagittis massa (...)