KAPAT
TALEP FORMU
MARKALAR

 En hızlı, En kaliteli ve En güvenilir Şehirlerarası Nakliye

Çamlıca Nakliyat olarak İstanbul ile başlayıp zamanla Türkiye 'nin tüm illerine yayılan şehirlerarası nakliyat hizmetimizle sektörde hızla büyümeyi başardık.


Çamlıca Nakliyat Şehirlerarası Nakliye talepleriniz ile ilgili siz değerli müşterilerimize garantili nakliye hizmetinin yanı sıra, sorunsuz, güvenli ve hızlı Şehirlerarası Nakliye hizmetini de sunmaktadır.


Şehirlerarası Nakliye, Uzman Kadro, Kaliteli Paketleme ile Uygun Fiyatlarla Nakliye Hizmeti.


Konusunda uzman ve deneyimli personelimiz uzun yıllardır nakliye sektöründe çalışmakta olup, eşyalarınızın güvenle ve hasar görmeden en kısa zamanda taşınmasını sağlayacaktır.


Çamlıca Nakliyat olarak bu hizmet alanında deneyimli ve güvenilir şoförlerimiz de dahil olmak üzere tüm kadromuz servis içi hizmet eğitimi almışlardır. Şu ana dek firmamız gelişiminde büyük ilerlemeler göstermiş olup üstlendiği işe uygun araç ve kullandığı malzemelerde de kalite ve güvenliği yükseltmiştir.


Taşınacak eşyalarınız için uzman personelimiz taşınacak bütün eşyalarınızı inceleyerek, eşyalarınızı taşıyacak olan aracın büyüklüğü, sigorta bedeli gibi detayları değerlendirerek size ve bütçenize en uygun taşıma hizmetine karar vermektedir.


Sigorta garantisiyle eşyalarınızı, ürünlerinizi ve nakliyesini istediğiniz herhangi bir şeyi tüm nakliye faaliyetlerinde sigortalı olarak taşıyan firmamız aynı zamanda sizlere nakliye sırasında ve nakliye öncesi yapılması gerekenler hakkında da bilgi vermektedir. Sigortalı nakliye sözleşmemizin amacı nakliye sırasında mallarınızda meydana gelebilecek zararları karşılamaktır.


%100 mutlu müşteri referanslarımız bizim önceliğimiz ve gurur kaynağımızdır. A'dan Z'ye tüm taşımacılık-nakliye hizmetlerini tek çatı altında toplayan firmamız, mutluluğunuzu sağlayacak tüm hizmet ve teknolojik ekipmanlardan faydalanmaktadır.


Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, güvenilir hizmet anlayışından ödün vermeden tüm Türkiye genelinde şehiriçi - şehirdışı, evden eve ve işyeri nakliye hizmetini sürdürmektedir.


İstek, öneri ve görüşleriniz için 7 gün 24 saat müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Sormak istediğiniz soruları sorabilir ve hizmetimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.





Ürün bulunamamıştır.




TALEP FORMU
Markamız ile ilgili dilek, şiyayet ve önerilerinizi talep formumuz aracılığıyla bize iletebilirsiniz.
TALEP FORMU
E-MAİL GROUP
Email Grubumuza Katılın
Yeniliklerden Haberdar Olun.
HABERLER
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu finibus risus. Proin ultrices lorem eu condimentum cursus. Nulla vehicula sollicitudin leo a pellentesque. Etiam consequat tristique nibh nec porttitor. Cras dignissim nu lacinia, sagittis massa (...)