KAPAT
TALEP FORMU
MARKALAR
Evden Eve Taşımacılık-Nakliyat

 Kaliteli Ekiple Güvenle Evden Eve Taşıma


Çamlıca Nakliyat uzmanlaşmış kurumsal yapısı, işe olan sadakati, güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile nakliye sektöründe hızla büyüyen bir firmadır.


Çamlıca Nakliyat evden eve nakliyat talepleriniz ile ilgili siz değerli müşterilerimize garantili nakliye hizmetinin yanı sıra, sorunsuz, güvenli ve hızlı evden eve nakliyat hizmetini de sunmaktadır.


Biz sizlere benzersiz bir evden eve nakliye hizmeti sunarken sizin tek yapmanız gereken şey sadece kişisel eşyalarınızı toparlamak ve adeta anahtar teslimi bir proje gibi titizlikle çalışan uzman ekibimizin evinizi taşımasını seyretmek olacaktır.


Evinizi, işinin uzmanı takımımıza emanet edin!


Konusunda uzman ve deneyimli personelimiz uzun yıllardır nakliye sektöründe çalışmakta olup, eşyalarınızın dgüvenle ve hasar görmeden taşınmasını sağlayacaktır.


Taşınacak ev, ofis eşyalarınız için uzman personelimiz taşınacak bütün eşyalarınızı inceleyerek, taşıyacak olan aracın büyüklüğü, sigorta bedeli gibi detayları değerlendirerek size en uygun taşıma hizmetine karar vermektedir.


Sigorta garantisiyle eşyalarınızı, ürünlerinizi ve nakliyesini istediğiniz herhangi bir şeyi tüm nakliye faaliyetlerinde sigortalı olarak taşıyan firmamız aynı zamanda sizlere nakliye sırasında ve nakliye öncesi yapılması gerekenler hakkında da bilgi vermektedir. Sigortalı nakliye sözleşmemizin amacı nakliye sırasında mallarınızda meydana gelebilecek zararları karşılamaktır.


İstanbul ve çevre illerin yanı sıra bütün ilçelerimize de evden eve nakliyat hizmeti sunabilmekteyiz.


%100 mutlu müşteri referanslarımız bizim önceliğimiz ve gurur kaynağımızdır. A'dan Z'ye tüm taşımacılık-nakliye hizmetlerini tek çatı altında toplayan firmamız, mutluluğunuzu sağlayacak tüm hizmet ve teknolojik ekipmanlardan faydalanmaktadır.


İstek, öneri ve görüşleriniz için 7 gün 24 saat müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Sormak istediğiniz soruları sorabilir ve hizmetimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Üsküdar evden eve nakliyat
Ataşehir evden eve taşımacılık
Kadıköy evden eve taşımacılık
TALEP FORMU
Markamız ile ilgili dilek, şiyayet ve önerilerinizi talep formumuz aracılığıyla bize iletebilirsiniz.
TALEP FORMU
E-MAİL GROUP
Email Grubumuza Katılın
Yeniliklerden Haberdar Olun.
HABERLER
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu finibus risus. Proin ultrices lorem eu condimentum cursus. Nulla vehicula sollicitudin leo a pellentesque. Etiam consequat tristique nibh nec porttitor. Cras dignissim nu lacinia, sagittis massa (...)